0
%
لرزه گیرهای فنری مهاردار لینکران به صورت تک فنره، دو فنره و چهار فنره به همراه عناصر لاستیکی، برای جذب ارتعاشات ناشی از کارکرد تجهیزات مکانیکی مانند چیلرها، برج های خنک کننده و فن های صنعتی و کاهش انتقال نویز، شوک و لرزش فرکانس پایین تولید شده توسط این تجهیزات به سازه ساختمان تولید می شوند. استفاده از این لرزه گیرها برای تجهیزاتی که هنگام روشن و خاموش شدن، بارهای دینامیکی قابل توجهی ایجاد می کنند ضروری است. این لرزه گیرها دارای پایداری جانبی بالایی بوده و میزان فشردگی اولیه فنر به وسیله پیچ هایی در قسمت بالای قاب قابل تنظیم می باشد.
تصاویر آگهی
آخرین بروزرسانی : 2 ماه پیش
تاریخ درج آگهی : 1402/03/31
تاریخ انقضاء : 1402/09/27
تعداد بازدید : 130
لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید. همچنین بهتر است قبل از تحویل کالا یا خودروی خود در ازای چکهای رمزدار بانکی، با مراجعه به بانک مربوطه از اصالت آن اطمینان حاصل کنید.
پرتال آگهی هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد
تمامي خدمات اين وب سایت ، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به پرتال آگهی می باشد. 2025-2016 ©